A szolgáltató támogatja a lakosság kérését

2023.08.29. 08:00

Új buszjárat segíti a vasúti csatlakozás elérését Iváncsán

A tanulók és a dolgozók napi közlekedésének megkönnyítése érdekében új buszjárat indítását kérvényezte Iváncsa önkormányzata. A szolgáltató cég támogatja a lakosság kérését.

Héjj Vivien

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

– Augusztus 7-én írásbeli kérelem, majd telefonos megkeresések is érkeztek önkormányzatunkhoz az Iváncsáról 07:04-kor induló zónázó vonathoz, az Érdre, illetve Százhalombattára járó gyermekek állomásra való kijutásával kapcsolatban – kezdte Molnár Tibor, Iváncsa polgármestere, aki a lakossági megkeresésekre reagálva felvette a kapcsolatot a Volánbusz illetékeseivel, és új buszjárat indítását kérte annak érdekében, hogy az átszállási lehetőség biztosított legyen.

A szolgáltató válasza rövid időn belül megérkezett, mely szerint a kérést a Volánbusz támogatja, s munkanapokon 6:43 órakor az Iváncsa, Dózsa György utca megállóhelytől induló járattal biztosítja a vasútállomásra való eljutást. Mint válaszukban megírták, a módosítás bevezetésére – az illetékes minisztérium jóváhagyását követően – legkorábban várhatóan 2023 októberétől kerül sor.

A menetrend-módosításról a későbbiekben a társaság hivatalos felületén ad tájékoztatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában