Viharkárok

2023.08.30. 10:08

Székesfehérváron és a megye más településein is jelentős hibákat okozott a közlekedési lámpák működésében a hétfői vihar

Székesfehérváron, Martonvásáron és Szabadbattyánban is meghibásodtak a jelzőlámpák az augusztus 28-i vihar miatt. A javítások már folyamatban vannak.

Déri Brenda

Fotó: Déri Brenda / FMH

Székesfehérváron kedd reggel a Budai úton haladva arra lettünk figyelmesek, hogy a Zombor út, valamint a Topolyi utca kereszteződésében nem működnek a jelzőlámpák. Majd néhány óra elteltével is hasonlóan üzemképtelenek voltak, így felkerestük a Magyar Közút Zrt.-t, hogy mi a hiba oka és mikorra várható a javítás. 

Pécsi Norbert Sándor, kommunikációs osztályvezető a feolnak elmondta: 

– Székesfehérváron és Fejér vármegye más településein a jelzőlámpák működésében a hétfő esti és éjszakai vihar jelentős hibákat okozott. Érintett a Székesfehérvár, Budai út-Zombori úti és a Topolyai utcai, a Seregélyesi út-Repkény u. – Alba Ipari Zóna bekötőút – és Nehézfémöntöde, valamint a martonvásári és a szabadbattyáni jelzőlámpák –.

A keddi napon a martonvásári és a Seregélyesi út-Repkény utcai lámpákat tudták megjavítani a szakemberek, de a többi esetben a hibák jellege miatt szakvállalkozót kellett megbízni a javítással, ezért a jelzőlámpák várhatóan csak néhány nap múlva fognak ismét működni.

A Magyar Közút addig is a közlekedők türelmét kéri, valamint a csomópontokban körültekintő, a kihelyezett tábláknak és KRESZ szabályoknak megfelelő közlekedést.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában