Három utca kaphat aszfaltburkolatot

2023.08.09. 19:00

Ősszel célegyenesbe érhet az útfelújítás Ráckeresztúron

Újabb utcák kaphatnak aszfaltburkolatot Ráckeresztúron: az elnyert pályázati forrásból a közbeszerzési eljárás lezárulta után a Gárdonyi, a Széchenyi és a Petőfi utca újulhat meg.

Héjj Vivien

A projekt folyamatáról június végi tájékoztatójában az önkormányzat közzétette: megindították az útügyi hatósági engedélyezési eljárást, melynek során az útépítési egyesített tervdokumentációt több szempontból megvizsgálja a hatóság.

A fejlesztés három utcát érint: a Gárdony, a Petőfi és a Széchenyi utca felújítása a cél, s a legfrissebb, augusztus eleji hírek szerint kedvező irányba halad a projekt, ugyanis ekkor az önkormányzat arról tájékoztatta a lakosságot, hogy a vártnál korábban, július végén megérkeztek az szóban forgó utcák építési engedélyei.

További jó hír, hogy a hatósági eljárás időtartama alatt megtörtént a közbeszerző kiválasztása is, így gyakorlatilag azonnal indulhat a közbeszerzés és azzal párhuzamosan a műszaki ellenőr kiválasztása. Ha minden a tervek szerint halad, a közbeszerzés nagyjából két hónapot vesz igénybe, így ősszel már célegyenesbe érhet a projekt, s az aszfaltozásra is sor kerülhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában