Talán a legnagyobb változás

2023.08.27. 17:00

Már látszik, milyen lesz a "mini park" a Prohászka utcában

Eltüntették a régi betont, aszfaltot a Prohászka Ottokár utca 12-16. közötti "beugróból", és már látszik, milyen lesz ez a parkosított terület.

Házi Péter

Fotó: Házi Péter / FMH

Amint arról még a nyár közepén beszámoltunk, megközelítőleg ötven helyszínen adtak át munkaterületeket a kivitelezőknek út, járda- és parkolófelújításokra Székesfehérváron. Ezek közül a talán legnagyobb változás a Prohászka Ottokár utcában lesz majd látható, a 12-16 szám közötti területen – a Hatpettyes Étterem és a képkeretező között – jelentősen megújul a járda, valamint itt az aszfaltos beugrót is parkosítják.
Aki mostanában arra jár, már láthatja, hogy a helyükre kerültek a térkövek, de a minták között több helyen a növényeknek hagytak ki kisebb-nagyobb területet. A beültetés után biztosan szép lesz majd ez a terület!
A közel félszáz beruházás esetében minden utcában idén december közepe a befejezési határidő, de vélhetően hamarabb is befejeződnek a munkálatok.

Fotó: Házi Péter /  FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában