Pályázat

2023.07.25. 17:00

Több utca felújítására is szükség van Sárszentmihályon

A Kőris utca Völgy utca és Nyárfa utca közötti szakasz aszfaltos felújítására pályázott a Sárszentmihály Községi Önkormányzat.

Hajdú Marianna

Fotó: FMH-archív / Fehér Gábor

A projekt a településkép, az alapvető szolgáltatások hozzáférhetőségének javítását szolgálja majd – tudtuk meg Óber Andrea polgármestertől. A Kőris utca útburkolatának minősége az elmúlt években olyan mértékben romlott le, hogy a hibákat, kátyúkat zúzottkővel és profil kiegyenlítéssel igyekeztek javítani, de ez csak pillanatnyi megoldásként szolgálhat, így az útszakasz átfogó felújítására van szükség. 

A felújításra szoruló szakasz hossza 212 méter 2,7 méter szélességben. 

A projekt a korábban megvalósult Völgy utcai - szintén pályázatból megvalósult - fejlesztéshez csatlakozik majd. A továbbiakban az önkormányzat tervezi a Kőris utca eddig elmaradt részének és a Liget utca burkolatának felújítását is. Mint megtudtuk, a településen több felújításra szoruló útszakasz is található, amelyeknek kivitelezése szintén szerepel a jövőbeli tervekben.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában