Frissen Fejérből

2023.07.02. 10:09

Teljes pompájában a Zichy liget mellett leaszfaltozott, új körforgalom

Szombat délelőtt óta újra járható a Dózsa György út és a Móri út, ahol a Zichy ligeti kereszteződésben befejeződött az új körforgalom aszfaltozása.

Házi Péter

Fotó: Házi Péter / FMH

Amint arról beszámoltunk, csütörtökön útzárat vezettek be a Zichy liget – Móri út – Dózsa György utca csomópontban az elkészült körforgalom aszfaltozása miatt. Ezzel összefüggésben a Várkörút, valamint a Szekfű Gyula utca irányából az átmenő gépjárműforgalom nem hajthatott be a Dózsa György útra.

Fotó: Házi Péter /  FMH

 Örömmel jelentjük, hogy a munkával szombatra végzett a kivitelező, feloldották az útlezárásokat. Természetesen nem csak a körforgalom, hanem az oda vezető és az onnan kivezető útszakaszok is új aszfaltot kaptak, így már nincsenek "döccenők", magassági különbségek a Dózsa György úton, a bíróság és a rendőrség épülete mellett. 

Fotó: Házi Péter /  FMH

Természetesen a közúti jelek felfestése még hátravan az elkészült új szakaszokon, emiatt a közeljövőben valamikor még számíthatunk itt terelésre, de az út már szuperül járható!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában