A rendszámot is majdnem sikerült eltüntetni

2023.07.20. 16:15

Közterületen „felejtett” gépjármű tulajdonosát keresik Ercsiben

Sorsára hagytak egy rendkívül rossz állapotban lévő személyautót Ercsi közterületén, ezért az önkormányzat nyilvános felületein keresztül igyekszik megtalálni a tulajdonost.

Héjj Vivien

Nyilvános platformjain keresztül igyekszik felkutatni az autó tulajdonosát Ercsi önkormányzata

Forrás: Önkormányzat

A felhívás szerint napok óta a Híd utca 15. számú ingatlannal szemben áll egy láthatóan leromlott állapotú, betört hátsó szélvédőjű, rendszám nélküli autó. Az állapotok arra utalnak, a parkoltatást a tulajdonos nem csak ideiglenesnek szánta, s habár a rendszámtáblákat gondosan eltávolította, a szélvédőre ragasztott regisztrációs matricáról elfeledkezett, így adott esetben a hatóság könnyedén beazonosíthatja a tulajdonost – de itt még nem tartunk. Az ügyfélkapu Jármű Szolgáltatási Platformját böngészve a rendszám alapján néhány kattintással kideríthető volt: a jármű műszaki vizsgája lejárt, valamint kötelező biztosítással sem rendelkezik.

Az önkormányzat közleményében felszólította a gépjármű tulajdonosát, hogy jelen állapotában ne tárolja közterületen az autót, hiszen az esztétikai és balesetvédelmi szempontokat figyelembe véve sem illik a városképbe.

Egyúttal a városvezetés arra kéri a helyieket, hogy akinek bármilyen információja van az említett gépjárművel és annak tulajdonosával kapcsolatosan, az jelezze azt a hivatal városgazdálkodási irodája felé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában