Rendszeres látogatók

2023.07.10. 12:30

Két hívatlan látogatót is rögzített a kamera éjjel Száron (videó)

Fekete lábak, világító szemek. Óvatosan, de közel sem félénken mozog az udvaron a róka, aki rendszeres látogató a szári Somogyi Béla utcában. A rókát követően aztán más is feltűnt az elhagyott kutyaól környékén.

Borsányi Bea

Forrás: olvasó

„Hajnalban nálunk járt a Ravasz, a Somogyiban. Meg persze a szokásos nyest látogatás is megtörtént” – fűzte hozzá közösségi oldalán az éjjel is figyelő kamera mintegy egyperces felvételéhez Szalazsán Sándor, aki a feol.hu kérdésre elmondta: rendszeresen látogatja őket a róka. Náluk azonban nem tud kárt tenni, mivel két macskájukon kívül nincs más állatuk. Vélhetően a mini-tigrisek maradéka vonzza oda éjjelente a vörös bundást. A rókán kívül bejárnak a falu széli utca házába a nyestek is, akiknek a viselkedése Sándor szerint, sokkal zavaróbb. - Főleg télen bandáznak előszeretettel a padláson, hatalmas dörömbölést csapva. Még sosem találkoztunk velük, ezért is szereztem be egy kamerát. A felvételen látható róka a bónusz” – fogalmazott Sándor. 

A közösségi oldalra kitett újabb felvétel tanúsága szerint, Sándorék udvarát néhány nappal később ismét felkereste a róka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában