Soltész Rezső, Peter Srámek, Kis Grófo

2023.07.09. 19:00

Hangosan szólt az ének a szabadbattyáni falunapon (galéria)

Bizony, hangosan szólt az ének a Csíkvár téri parkban… A szabadbattyáni falunapon, szombaton délután és kora este, Soltész Rezső, Peter Srámek és Kis Grófo koncertezett nagy sikerrel.

V. Varga József

Landolás színes labdák között, a Dudó mobil játszóházban

Fotó: V. Varga József

A felhozatalt úgy alakította a művelődési ház stábja, hogy a különböző korosztályokat egyaránt kiszolgálják.

– Zenés kabaré-összeállítással nyitottunk pénteken, a „nulladik” estén: az érdeklődők a Pódium Színház Éjjel az Orfeumban című előadását tekinthették meg – mondta el lapunknak Márkusné Motkó Anett, a művelődési ház vezetője. – A szombat délelőtti bohócfelvonulással leginkább a kicsiknek kedveztünk. A FagyiBohóc Társulat sétájának mottója így hangzott: „Legyél velünk bohóc!” Sőt, megérkezett a szomszédvárból, Úrhidáról Andi, a lufihajtogató bohóc, és ismét benépesült a Dudó játszóház.

A záró utcabálon a Discover Band „húzta a talpalávalót”
Fotó: Discover Band

A kínálatban egyebek között meseelőadás, habparti a Sárvíz Tűzoltó Egyesülettel és íjászkodás is szerepelt. A megnyitón a Csíkvár Nyugdíjasklub működött közre, majd a Kenguru Ugrókötélcsoport kunsztjai következtek, Kalap Jakab interaktív gyermekkoncerttel szolgált.

A már fentebb említett koncertek sorát táncosok – Drop the Beat TSE, Happiness TSE –, valamint humoristák – Szomszédnéni Stand Up – színesítették. A tombolasorsolás kellő izgalmakat hozott, az utcabálon pedig a fehérvári kötődésű Discover Band gondoskodott a hamisítatlan retró hangulatról. „Reptér!” – énekelte velük mély átéléssel a nagyérdemű Korda György egykori slágerét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában