A lakosságot segíti a három új helyszín

2023.06.21. 19:30

Július 1-től Fehérváron, Gárdonyban és Móron is új hulladékudvar nyílik!

Korszerű lakossági hulladékudvarok nyílnak meg július 1-től Székesfehérváron, Gárdonyban és Mórón is.

Házi Péter

A gyűjtőpont szombaton 8 és 13 óra között nyitva áll

Fotó: Pesti Tamás / FMH-Archív

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Társulás programjának részeként készült el az elmúlt időszakban az a három új lakossági hulladékudvar, amelyek július 1-től nyílnak meg, hogy segítsék a lakosságot. 

Amint Steigerwald Tibor, a Depónia ügyvezető igazgatója a feol kérdésére elmondta, Székesfehérváron a Palotai úton működő hulladékudvar mellett most az Új Váralja soron, a Cerbona és a kenyérgyár üzeme mellett nyílik meg az új hulladékudvar, ami jóval korszerűbb lesz a Palotai útinál. Itt többfajta hulladéktípust is leadhatnak majd az ide érkezők, akik nem csak Székesfehérvárról, hanem a környékről is jöhetnek. 

Hasonlóan korszerű hulladékudvart adnak át Gárdonyban, annak Agárd felőli végén, illetve Móron, a tűzoltóság mellett. Mindhárom hulladékudvar, illetve a meglévő, régebbi hulladékudvarok nyitvartása is a következőképpen módosul: Hétfőtől szombatig 8.00 – 12.00 óra között, valamint 12.30 – 15.30 között lesznek nyitva. Arról, hogy pontosan miket lehet itt elhelyezni, hamarosan a Depónia honlapjára is kikerül egy részletes útmutató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában