Nagy erőkkel zajlanak a munkálatok

2023.06.20. 12:10

Egyelőre még nem használhatjuk az "új" bicikliutat Kisfalud felé (videó)

Nagy erőkkel zajlik az Alba Aréna kialakítása, s az építkezéshez kapcsolódóan a környék úthálózata is megújul. Ezzel függ össze a kerékpárút ideiglenes lezárása.

Házi Péter

Amint arról többször is beszámoltunk, az új multicsarnok építése valójában útfejlesztés is, hiszen megújul a Budai-Nagyszombati út kereszteződése is. Habár ez a munka már a végéhez közeledik, az építkezés miatt nem használható a Székesfehérvárról kivezető, másfél-két éve átadott kerékpárút Kisfalud irányában. Helyette a Budai út másik felén, az Aranybulla felé eső oldalon vezető régi kerékpárutat használhatják most a kerekezők, ami viszont a nagy lejtő miatt kevésbé biztonságos, mint az újabb út. Aki a Velencei-tó felől érkezik, azt táblák is átterelik a régi bicikliútra, ami Kisfalud házai előtt vezet el. Ugyanígy tábla jelzi a másik irányból érkezőknek is a Budai úton, hogy melyik utat kell használni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában