Aba Napok

2023.05.17. 14:00

Önkénteseket toboroz Aba önkormányzata

Június első hétvégéjén ismét a kikapcsolódásé lesz a főszerep Abán. A hagyományok folytatásaként a háromnapos rendezvény ismét megannyi programot ígér a helyieknek, s bizony a kavalkádban elkélnek segítő kezek.

Héjj Vivien

A szervezők a városebéd kiosztásánál is számítanak az önkéntesek segítségére(képünk illusztráció)

Forrás: pixabay.com

Olyan önkéntes segítők jelentkezését várja Aba önkormányzata, akik szívesen részt vennének a június 2–4. között megtartott Aba Napok eseményeinek szervezésében, lebonyolításában. Hogy mit is jelent ez pontosan?

– Információs pultnál tájékoztatás, karszalagok kiosztása, az Abai Szerencsekerékkel és a Cukorágyúval kapcsolatos munkák elvégzése, a városebéd kiosztása, a gyerekrendezvények segítése, felügyelete. A traktorozásnál, a földmunkagépezésnél a jelentkezők regisztrációja és még további kisebb-nagyobb feladatok – olvasható a felhívásban a teendők felsorolása.

Aki szeretne segítő kezet nyújtani, az a közösségi házon keresztül jelentkezhet az önkéntes munkára a [email protected] címen vagy telefonon. A szervezők fiatalok és idősek jelentkezését egyaránt szívesen fogadják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában