Még a sárkány is legyőzhető

2023.05.27. 21:45

Gyereknapi programokat kínál a családoknak Mór

Reggeltől estig tartó műsor- és játékfolyam várja a város apróságait, illetve a családokat.

Palocsai Jenő

Illusztráció!

Forrás: Pexels.com

Azt mondja egy újkori bölcsesség: Mindig légy önmagad, kivéve, ha lehetsz sárkány, mert akkor inkább legyél sárkány! Viszont ez veszélyeket is hordozhat ugyanis fergeteges gyereknap lesz Móron május 28-án, vasárnap délelőtt 10-től 18 óráig, és ott ellenfelekre talál a sárkány. 

-Tíz órakor egyszerre indul el minden a Szent István parkban, hiszen megkezdődik az arcfestés és a Mosolyudvar Népi Játszópark szervezésében Sárkányverő játszóház - Győzzük le a sárkányt játéka. Emellett 15 féle népi eredetű fajátékokkal játszhatnak a gyerekek és a Micsonek Vidámpark és kitelepül a helyszínre, így lesz légvár, euro jumping és körhinta is, tudtuk meg a Fehérvári Fesztivál Kft. programkoordinátorától, aki jelezte, hogy nem csak a felsoroltak vehetők igénybe délelőtt tíztől egészen estig, hanem az összes többi lehetőség is. A Gufi produkció bababirodalom játszótérrel, óriásbuborék játszóval és csillámtetoválással csalogatja a gyerekeket, sőt, lesz NERF aréna is. 

A színpad sem marad üres, hiszen 11 órakor a Pengő és Bongó zenekar lép fel. Délután 4 órakor a Móri Mazsorett- és Moderntánccsoport áll ki a családi program résztvevői elé. Az ingyenes eseményt a Csurgó zenekar koncertje zárja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában