Iskolafelújítás

2023.05.17. 13:00

Az első szakasz lezárult – megújultak a fehérvári intézmény vizesblokkjai

Február első felében hoztuk a hírt: újabb fehérvári iskolában kezdődhetett el a vizesblokkok felújítása. Most újabb jó hírünk van: a Szekfű Gyula utcai intézményben zajló kivitelezési munkálatok egy része már el is készült.

Héjj Vivien

A változás látványos, a végeredmény magáért beszél

Fotó: Héjj Vivien

A munkaterület átadása után február első napjaiban kezdődtek a Székesfehérvári II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában zajló fejlesztések. Ezúttal az intézmény vizesblokkjai újulhatnak meg. A vonatkozó közbeszerzési eljárás dokumentumaiból kiderül, a mintegy 60 millió forintos fejlesztés részeként a padló- és falburkolatok mellett a szaniterek cseréjére is sor kerül az épület mindhárom szintjén.

Nos, a fejlesztés első szakasza már le is zárult, s a napokban használatba vehették az intézmény tanuló és dolgozói a megújult, korszerű vizesblokkokat. Az épület földszintjén, az első, valamint a második emeletén véget értek a nagyjából három hónapig tartó munkálatok, ám ezzel a fejlesztés még korántsem zárult le: a továbbiakban a testnevelés öltözőknél, a technika teremnél és az intézmény ebédlő épületrészénél folytatódnak a vizesblokkokat érintő munkálatok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában