Frissen Fejérből

2023.05.06. 07:00

A nap, amikor a fehérvári üzletben magasnyomású mosóval mosták a hűtőket

Nyitvatartási időben, magasnyomású mosóval mossák a feltöltött (!) hűtőket! – kezdte levelét olvasónk, amelyet május 3-án, szerdán juttatott el lapunkhoz.

Szanyi-Nagy Judit

A feltöltött hűtőt takarítják a Pozsonyi úti üzletben

Forrás: Olvasónk

A szöveg, amelyben a Pozsonyi úti SPAR-ral kapcsolatban tesz meglátásokat, így folytatódik: "A vizes padlón tekeregnek a vezetékek, a vásárlók meg sétálgatnak ott. Mit szólna ehhez az ÁNTSZ és az OMMF? Ha már ott a mosó, kimoshatnák a retkes kosarakat is." Illusztráció gyanánt pedig két fotót is küldött nekünk.

Nem volt kérdés, hogy ezt követően az áruházhoz fordulunk. Maczelka Márk kommunikációs vezető hamar válaszolt is kérdéseinkre, amelyek egyike azzal volt kapcsolatos: tudnak-e a szóban forgó "megoldásról", és mennyire szabályszerű ez a takarítási eljárás?

"A hűtőmosásról természetesen tudunk, az szervezetten, időpont-egyeztetéssel történik mindig. Szolgáltató partnerünk, a Carrier szakemberei hűtőkarbantartás keretein belül hűtőmosást végeztek a jelzett üzletben. A hűtők mosása magas nyomáson, de tiszta, vegyszermentes vízzel történik" – érkezett a reakció.

Egyébiránt általánosságban, a pultok, kosarak és az áruház rendbe tétele, takarítása kapcsán megírták: az mindig az előírtaknak megfelelően, csak engedélyezett szerekkel és eszközökkel történik. "A törvényi kötelezettségnek megfelelően HACCP rendszer betartása mellett folyik a takarítás, a megfelelő áruvédelmet biztosítjuk mind a pultok, fali hűtők, mind pedig a kocsik és kosarak mosása közben is."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában