Megtörtént a csere

2023.04.07. 12:00

Véget ért a hercehurca Sárbogárd egyik mellékutcájában

Örülhetnek az ott lakók: több mint két és fél év után végre pont került a történet végére.

Kecskés Zoltán

Forrás: Olvasó

A história még 2021. augusztusában kezdődött, akkor kerültek fel ugyanis az első képek a népszerű közösségi oldalra a besüllyedt csatornafedélről, amely Sárbogárdon, a Kereszt utca és a Mátyás király utca közötti saroknál volt. Több ideiglenes megoldás után április elejére aztán jött a végleges megoldás.

A sárbogárdi önkormányzat február végén rendelte meg a Fejérvíztől a teljes vasbeton fedlapot, és miután az néhány héten belül megszáradt, április első napjaiban megtörtént a teljes szerkezetcsere. Egyik ott élő szerkesztőségünknek elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy végre pont kerülhetett az ügy végére, hiszen bár nem főút az érintett terület, de forgalmas hely és járda hiányában a kerékpárosnak, gyalogosnak nem is volt veszélytelen emiatt itt közlekednie. Kiemelte, a megoldásnak hála nincs többé lyuk (az ideiglenes fedél többször elmozdult), így valamennyiük biztonságosan használhatja a szakaszt, sőt az autósoknak sem kell már az "ominózus" helyet kerülgetniük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában