A befolyt összeg a Donát-kápolna felújítását segíti

2023.04.14. 19:17

Szombat délig még lehet licitálni a Videoton labdarúgói által dedikált mezre

Már javában zajlanak a jótékonysági bál előkészületeinek utolsó simításai. Az est során, valamint a licitre bocsájtott meg útján befolyt összegből az öreghegyi Donát-kápolna felújítását támogatják.

Baráth Eszter

Forrás: Székesfehérvár-Öreghegy Római Katolikus Plébánia közösségi oldala

Ahogy arról korábban beszámoltunk, április 15-én, szombaton este tartja jótékonysági bálját az Öreghegyi Plébánia Karitasz csoportja. A belépőkből, támogatói jegyekből, licitből, valamint a tombolajegyek eladásából befolyt összeggel a Donát-kápolna felújítását támogatják.

Forrás:  Székesfehérvár-Öreghegy Római Katolikus Plébánia közösségi oldala


Az összeg növeléséhez a MOL Fehérvár FC csapata is hozzájárult egy, a labdarúgók által dedikált mezzel, amelyre még néhány órán át lehet licitálni. A Székesfehérvár-Öreghegy Római Katolikus Plébánia közösségi oldalán jelenleg 20.000 forint felett áll a licit, de ma, azaz április 15-én 12:00 óráig, a fotó alatt, hozzászólásban még várják az ajánlatokat a szervezők. Egyúttal viszont azt is kérik, csak az vegyen rész a liciten, akinek komolyak a szándékai, visszalépési lehetőséget ugyanis nem tudnak biztosítani. A legmagasabb összeget felajánló személy az adományt készpénzben vagy utalással is befizetheti.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában