Kihagyhatatlan program

2023.04.29. 11:00

Kislángi majális: Egy nap, ami a gyerekekről szól

Április 30-án programkavalkáddal várja a kicsiket és nagyokat a Kislángi Ifjúságért Egyesület. Vasárnap kora délelőttől gyermekkoncert és állatbemutató is színesíti az eseményt a helyi művelődési ház udvarán, miközben a gyerekek a keramikus mesterségbe is bepillanthatnak.

Kecskés Zoltán

Idén is lesz hordóvonat a gyerekek nagy-nagy örömére.

Forrás: Egyesület

– A tökéletes kikapcsolódás mellett egyszersmind a baráti társaságok találkozásának helyszíne is lehet a Gyermekmajális – mondta a feol.hu-nak Rózsa-Drexler Nikoletta, az egyesület elnöke, aki többedmagával azon dolgozik, hogy a családok  jól érezzék magukat az eseményen. Hozzátette, hogy a fiatal anyukákból álló szervezetük még 2021 őszén alakult az önkörmányzat segítő közreműködésével, céljuk pedig a kislángi ifjúság segítése, rendezvények szervezése, közösségi élet felpezsdítése pályázati lehetőségek kiaknázása. Ezt a szemléletet, missziót testesíti meg a hétvégi rendezvény is. Mint mondta, igyekeztek minden korosztálynak kedvezni a programokkal, így  a teljesség igénye nélkül megemlítette a közkedvelt hordóvonatot,  a hangszeres baba-mama foglalkozást, az ugrálóvárat, az arcfestést és a gyermekjátszó táncházat. És a kihagyhatatlan programelem: a gyerekek legnagyobb örömére a tűzoltóautó is érkezik, amibe akár be is szállhatnak a csöppségek. A rendezvény fővédnöke a kislángi önkormányzat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában