De miért?

2023.04.18. 18:30

Hintákat loptak a rácalmási játszótérről

Felháborító esetről számolt be Rácalmás önkormányzata közösségi oldalán. Kérik a lakosságot, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a történtekkel kapcsolatban, jelezze.

Baráth Eszter

Forrás: Pexels.com

A rácalmási Móricz Zsigmond utcai játszótér rengeteg családnak biztosított helyszínt a kikapcsolódáshoz az elmúlt időszakban. A boldog, felhőtlen és játékos pillanatokat viszont most a megdöbbenés váltotta fel. „Felháborító és megvetendő annak az illetőnek a cselekedete, aki ellopta a Móricz Zsigmond utcai játszótérre kihelyezett hintákat.” – írták az önkormányzat közösségi oldalán. A történtekről szóló beszámoló alatt több lakó is jelezte, néhány nappal ezelőtt még minden a helyén volt a rendszeresen karbantartott játszótéren, érthető módon pedig elkeseredettségükről számoltak be a történtekkel kapcsolatban.

A Polgármesteri Hivatal dolgozói arra kérik a lakosságot, hogy amennyiben olyan esetet látnak, tapasztalnak, amelynek során valaki éppen megrongál egy köztéri műtárgyat, játszótéri eszközt, vagy bármi mást a településen, ne menjenek el mellette szótlanul. A történteket jelezzék a polgárőröknek, a helyi körzeti megbízottnak vagy az önkormányzatnak.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában