Lakossági tájékoztató

2023.04.21. 08:30

Felbőg a láncfűrész Lajoskomáromban

Teljes, illetve részleges útzár várható szombaton Lajoskomárom egyes területrészein. Az indok: fakivágás. Mutatjuk, hol lehet számítani forgalomváltozásra.

Kecskés Zoltán

Fát vágnak ki szombaton Lajoskomáromban, a Bogárdi utca elején

Fotó: Pesti József /ÚN

Az önkormányzat a közösségi oldalán figyelmeztette a lakosságot, hogy április 22,én szombaton a munkálatok idejére, várhatóan 9 és 10 óra között  útzárat vezetnek be a szakemberek. Mint írják, a Bogárdi utca elején fakivágás történik! A közúti forgalmat a Kossuth utca – Malom köz irányába terelik. Kérik a lakosság türelmét és megértését – olvasható a közleményben. Vélhetően, a fa kivágását követően a munkaterületet megtisztítják a szakemberek, a keletkező fahulladékot eltávolítják.

Mindemellett – ahogy korábbi cikkünkben írtunk is – a hétvégén Lajoskomáromban gyakorlatozik a megyei mentőszervezet, a Béka-tó – temető – Pincesor – focipálya – Akácliget területén. Emiatt is óvatos közlekedésre intik a lakosságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában