Mi történhetett?

2023.04.15. 07:05

Ezért tűnt el a "mesebuszmegálló" a Ligetsoron

Egy mesevilág nappalijában, egy misztikus, ablakban ücsörgő fekete macska társaságában várhatják a buszt, akik a Szedreskerti lakónegyednél szállnak fel. Vagyis várhatták eddig. Azonban a napokban szőrén-szálán eltűnt, és csak a fapadok maradtak. Vajon mi történt? Elmondjuk.

HBL

Hamarosan újra visszakapja az utazóközönség a szép várót. Persze, most az esőben, különösen érezni hiányát

Fotó: Házi Péter

A meghitt és otthonos buszmegálló igencsak hiányzik olvasóinknak, hiszen többen is jelezték, az eső elől nincs hova "menekülniük". Az érintett buszmegállónál ráadásul nagyon sok iskolás és ovis is várakozik nap mint nap, hiszen épp vele szemben található a Vörösmarty iskola és a Ligetsori óvoda. 

Bozai István városgondnokot az okokról kérdeztük, s kíváncsiak voltunk, vajon visszakerül-e még helyére eredeti formájában a megszokott, megszeretett megálló? Ugyanitt fakivágásokról is jelzés érkezett olvasóinktól, ennek miértjére is választ kaptunk. 

Mi is írtunk "születése" után a buszmegállóról, amit rögtön megkedveltek a helyiek
Fotós: Archív (PT)

- Az említett buszvárót a viharos szél megrongálta, ezért javításra szállítottuk el, megerősítés után hamarosan visszaszállítjuk. A garázssor mellett pedig idős, beteg, balesetveszélyes fűzfákat kellett kivágnunk - mondta el a városgondnok. 

Hamarosan újra visszakapja tehát az utazóközönség a szép várót. Persze, most az esőben, különösen érezni hiányát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában