Nyári szünet

2023.04.27. 18:30

Élményekkel teli táborok várják az iváncsai gyerekeket

Iváncsa önkormányzata idén nyáron is ingyenes táborozást biztosít a helyi gyerekeknek – adta hírül a település hivatalos felületén Molnár Tibor polgármester.

Héjj Vivien

Gondozott kertek és rendben tartott terciák versenyezhetnek

Fotó: Fehér Gábor / FMH-Archív

A tájékoztatóból kiderül, immáron második alkalommal szervezi meg az önkormányzat az Itthonka elnevezésű tábort, melynek célcsoportja az óvodás korosztály. Őket az óvoda zárvatartása idején, augusztus 21. és augusztus 25. között várja a nyári tábor.

Természetesen hasonló lehetőséget kínál a település az általános iskola alsó tagozatos gyermekeinek is, akik június 26. és június 30. között vehetnek részt a III. Itthon táborban. A felső tagozatosokról sem feledkeztek meg, rájuk július 3. és július 7. között várnak izgalmas tábori programok.

– A résztvevőknek teljes ellátást, kirándulási lehetőséget, élményekkel teli programokat biztosítunk. Reméljük, a táborokkal sikerül tartalmassá tenni a gyermekek számára a nyári szünidőt, a jelentkezés módjáról és a részletekről a szervezők hamarosan tájékoztatják az érdeklődőket. – hangsúlyozta Iváncsa polgármestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában