Örökös tagság

2023.04.21. 09:30

A szövetség örökös tiszteletbeli tagja lett a fehérvári galambtenyésztő

Bárány István, fehérvári galambtenyésztő mostantól a Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetségének örökös tiszteletbeli tagja.

S. Töttő Rita

Bárány István szívének kedves galambjaival

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

A Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetsége örökös tagsága legfeljebb 15 tagú lehet. A szervezet elnökségi ülésén, április 1-jén megszavazták Bárány István székesfehérvári galambtenyésztő tagfelvételét eme jelentős csoportba. Az elismerést és az örökös tagságot jelentő oklevelet múlt szombaton, a lajosmizsei közgyűlés keretében vehette át Bárány István, aki feol.hu-nak elmondta: nagyon örült a megtiszteltetésnek, melyet a szövetségben, a közösségért végzett munkájáért kapott.

A szövetség közgyűlésén vehette át az örökös tagságot Bárány István
Fotó: Obetkó Miklós

- Közel harminc éve vagyok tag, hét éven át elnökségi tag voltam, mely idő alatt képviseltem a szövetségben többek között a fehérvári egyesületet, a V-61 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesületét, valamint a C-35 Civil Társaság Aranybulla Galamb- és Kisállattenyésztők szervezetét és a Székesfehérvári és Erdélyi Bukógalambokat Tenyésztők Fajtaklubot is.

Fotó: Obetkó Miklós

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában