Remek szervezés

2023.03.17. 16:30

Tudunk mi dicsérni is – Olvasónk szerint nem volt égő a LED-csereprogram lebonyolítása

Rendszeresen érkeznek a Fejér Megyei Hírlaphoz olvasók, akik személyesen kívánják elmondani tapasztalataikat, és legtöbbször panaszaikat. Most egészen más történt. Egy elégedett ember szerette volna hangoztatni a véleményét a nagyvilággal.

FMH

Fotó: FMH-archív / Kecskés Zoltán

Hegyi Kristóf, nyugdíjas mérnök olvasta a hírlapban azt a cikket, mely Székesfehérvár önkormányzatának szervezésében lebonyolított LED csereprogramról szól. Olvasónk is részese volt a programnak, ám nem panasszal élt, hanem dicsérte a szervezőket. Mint írja: –  Én is regisztráltam és a megadott napon átvettem az igényelt, illetve a megítélt izzókat. A kiosztással kapcsolatban szerettem volna kifejezni elismerésemet a szervezők felé, úgy a regisztráció, mint a kiosztás tekintetében. Több mint 30 ezer izzó kiosztásáról volt szó, több mint 2500 igénylőnek, így fel voltam készülve nagy tömegre, sorban állásra. Teljesen más történt. A helyszínválasztás és a lakókörzetenkénti beosztás következtében sikerült elkerülni a tumultust. Kedves hölgyek, az iratok ellenőrzése után, pillanatok alatt átadták az előre összeállított csomagot, kb. 5 perc alatt végeztem. Mi magyarok, szeretünk panaszkodni, de lám-lám mi is tudunk sikeresen szervezni, kijár az elismerés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában