Várjuk a voksokat

2023.03.03. 07:00

Elrajtolt a szavazás! Mi legyen Fejér épített öröksége?

A nagy séták, az első csókok vagy pofonok, a jóízű kacajok, de a gyerek- és felnőttkori emlékek helyszínei is lehetnek azok az épített örökségek, melyeket olvasóink segítségével 2020-tól kezdve hétről hétre bemutattunk a Fejér Megyei Hírlapban és feol.hu portálunkon a vármegye településein kalandozva.

Szanyi-Nagy Judit

Az elmúlt hetekben, pontosabban január 20. és február 25. között együtt, egy-egy összeállítás keretében csodálhatták meg az adott településekre jellemző, kiválasztott építészeti remekeket. Ahogy ígértük, most arra kérjünk Olvasóinkat: szavazzanak! Cikkünkben és a feol.hu/az-en-kedves-kis-falum aloldalon elérhető listából válasszák ki azt az épített örökséget, amely az Önök számára a legkedvesebb, ami valamiért közel áll a szívükhöz!

A szavazás 2023. március 3-án, pénteken indul és 2023. március 15., szerda 23.59 óráig tart. A hét legtöbb voksot kapó építmény lesz Fejér vármegye hét legszebb épített öröksége – Olvasóink szavazata alapján.

A jelöltekről bővebben a következő cikkekben olvashatnak:  1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész és 6. rész.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában