A DK politikusa régi és új feladatkörökben is dolgozik majd

2023.02.14. 15:05

Székesfehérvárt és a vármegyét is képviselni szeretné az országgyűlésben Ráczné Földi Judit

Korábbi feladatkörei mellett új területen is dolgozik majd Ráczné Földi Judit, aki a Demokratikus Koalíció tagjaként országgyűlési képviselőként folytatja politikai pályáját.

Baráth Eszter

Országgyűlési képviselőként folytatja munkáját Ráczné Földi Judit

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap-archív

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Ráczné Földi Judit, aki eddig a székesfehérvári közgyűlésben politizált, a jövőben országgyűlési képviselőkét dolgozik majd. A politikust arról kérdeztük, mik a tervei a parlamentben, illetve milyen területekért felel majd a DK-ban. – A vállalkozókkal fogok foglalkozni, ha minden igaz, a Vállalkozásfejlesztési Bizottság alelnöke leszek, illetve tovább folytathatom a szociális ügyekkel, a lombik programmal és a TAO-támogatási rendszerrel kapcsolatos feladatokat – sorolta munkásságának fő irányait Ráczné Földi Judit.

A képviselő célja, hogy ellenzéki képviselőként Székesfehérvár és a megye hangját is továbbítsa a parlamentbe. – Ellenzéki képviselőként végre olyan ügyeket is el tudok juttatni a parlamentbe, amik eddig nem voltak képviselve. Gondolok itt például a védőoltásokra és a vállalkozói támogatásokra – mondta a képviselő. Ráczné Földi Juditot arról is kérdeztük, lehet-e már tudni, ki lesz az utódja a székesfehérvári közgyűlésben, ám mint mondta, ezzel kapcsolatban még nem született döntés.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában