Gratulálunk!

2023.02.15. 10:00

Olvasóink döntöttek: ők nyerték Az év embere és Az év sportolója elismeréseket

Az elmúlt hetekben Olvasóink több ezer voksot adtak le Az év embere és Az év sportolója közönségdíj szavazásán. Mutatjuk a győzteseket.

feol.hu

A Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu február 1-jén indította útjára Az év embere, valamint Az év sportolója közönségszavazását. Az év embere és Az év sportolója jelöltjei a saját területükön kimagasló eredményt értek el, kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt esztendőben. Célunk az volt, hogy Olvasóink segítségével díjazzuk és elismerjük nem mindennapi munkásságukat.

Olvasóink két héten keresztül voksolhattak Fejér vármegye kiválóságaira. Döntésük alapján az alábbi végeredmény született:

Az év embere 2022 közönségdíjat Örsi Ferenc ipari formatervező veheti át.

Az év sportolója 2022 közönségszavazáson négy kategóriában várták a szavazatokat a jelöltek.

A legjobb női sportolónak járó díjat Nagy Evelinnek, a Fehérvár KSE ifjúsági magyar bajnok ökölvívójának ítélték oda olvasóink.

A legjobb férfi sportolónak járó díjat Dévay Márk, a Trion SC válogatott triatlonosa veheti át.

A legjobb női csapat a MOL Fehérvár FC női labdarúgó csapata lett.

A legjobb férficsapatnak a Hydro Fehérvár AV19-et választották a voksolók.

A győzteseknek gratulálunk!

A díjakat egy ünnepség keretében nyújtjuk át a díjazottaknak, várhatóan február második felében. Ennek pontos helyéről és dátumáról értesítjük az érintetteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában