Házasság hete

2023.02.12. 20:00

„Mindenkinek megvan a másik fele”

A házasság hete alkalmával igyekeztünk utánajárni, hogy mi lehet a titok és a kulcs. Hogyan csinálják, azok, akik több tíz év házasság után is, ugyan azzal a szeretettel és gyengédséggel fordulnak egymáshoz?

Déri Brenda

Forrás: Pixabay

Olvasóinkhoz fordultunk és arra kértük őket, hogy osszák meg velünk történeteiket, amiket aztán mi is elmesélhetünk. Ezek közül egyet elevenítenénk fel, melyben egy feleség mesél férjével való megismerkedésük akadályairól és a gyermekvállalás nehézségeiről. Találkozásukig már mindketten sokat tapasztaltak, bőven volt részük nem működő, kiegyensúlyozatlan párkapcsolatban. Ennek ellenére már mindketten készen álltak a gyermekvállalásra és szerettek volna korábbi párjukkal családot alapítani, de végül egyikőjüknek sem sikerült, csak jóval később miután megismerték egymást. Az asszony úgy véli ez nem volt véletlen, arra várt a baba, hogy találkozzanak mostani férjével, ami ugyan később következett be, mint ahogy tervezték, és ezáltal később válhattak csak szülőkké, de annál jobban értékelik egymást. 

„Minden vágyunk teljesült, összeházasodunk és született egy gyönyörű kislányunk”- fogalmazott. Tanácsként pedig azt jegyezte meg, bátornak kell lenni és merni kell belevágni az újba, ismeretlenbe, még akkor is, ha elsőre ijesztőnek tűnhet egy új szerelem. Kockáztatni kell, mert megéri. 

„Merj kilépni egy nem működő kapcsolatból, merj egyedül lenni és ha érzed, nyiss az ismerkedés felé, mert mindenkinek megvan a másik fele csak valaki gyorsan megtalálja a párját, valaki elé pedig akadályok gördülnek. Merd kikerülni, megugrani, megoldani! Légy erős és bátor! Mi azok voltunk és nagyon boldogok vagyunk”


 


 


 


 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában