Frissen Fejérből

2023.02.16. 13:27

Már igényelhetőek az élelmiszercsomagok Abán

Február végéig igényelhetik a 65 év feletti abai, bodakajtori és belsőbárándi állandó lakcímmel rendelkezők az önkormányzat által biztosított élelmiszercsomagokat.

Héjj Vivien

Élelmiszercsomagokkal segítik a 65 év felettieket Abán (képünk illusztráció)

Forrás: pexels.com

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az önkormányzat szociális bizottsága elnökének kezdeményezésére újabb támogatási formáról döntött Aba képviselő-testülete. A döntés értelmében a 65 év feletti abai, belsőbárándi és bodakajtori lakosok élelmiszercsomagot igényelhetnek.

A juttatást február 15. és február 28. között lehet igényelni a polgármesteri hivatal portáján kérhető nyomtatvány kitöltésével. Fontos, hogy az igénylés egyik feltétele, hogy a kérelmező lakcímkártyáján állandó lakhelyként a település legyen megjelölve. Az önkormányzat a kormányhivatal utasításait követve figyelembe veszi a kérelmezők jövedelmi viszonyát, ezért a hivatal kéri, mindenki valós adatokat adjon meg az igénylőlapon.

A kérelem benyújtásáról további információkat Képliné Molnár Ildikó szociális irodavezető ad a 22/430-002-es telefonszám 118-as mellékén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában