Önkényuralmi jelképek

2023.02.01. 14:00

Ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a megrongált fecskeparti társasház közös képviselője

A napokban többször is írtunk arról, hogy megrongálták az egyik fecskeparti társasház oldalát önkényuralmi jelképekkel.

Déri Brenda

A közös képviselő még múlt hét pénteken megtette a feljelentést a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, miszerint a homlokzat mindkét oldalát festékkel megrongálták és megközelítőleg 500 ezer forint értékű anyagi kár keletkezett. 

Miután értesültünk az esetről lapunk is felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, akikhez megkeresésünkkor még nem érkezett meg a feljelentés, amelyről legutóbbi cikkünkben be is számoltunk. Információnk szerint azonban a környékbeliek megkérdőjelezték, hogy a közös képviselő valóban megtette-e a feljelentést, aki, hogy tisztázza a helyzetet, eljuttatta a Feol-nak a feljelentés másolatát, melyben a következő áll: 

„A bűncselekmény elkövetésével megvádolni senkit sem tudok, feljelentésemet ismeretlen tettessel szemben kívánom megtenni. Kérem a T. Rendőrkapitányságot, hogy az elkövető felkutatása és felelősségének megállapítása érdekében a nyomozást lefolytatni és a szükséges intézkedéseket megtenni szíveskedjen”- olvasható a levélben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában