Frissen Fejérből

2023.02.18. 14:03

Elérkezett a nagy nap: esküvőtervezés Székesfehérváron, segítséggel (galéria)

Immár huszonegyedik alkalommal nyílt meg a Székesfehérvári Esküvő Kiállítás a párok előtt, hogy valamennyi szolgáltatóval személyesen találkozhassanak a nagy nap tervezése során. A belvárosi hotelben a fotósoktól a dekoratőrökön át a sminkeseken keresztül a ruhakölcsönzőkig számos területről érkeztek szakemberek.

Baráth Eszter

Standok, sminkek, ruhák, gyűrűk...

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az esküvő megszervezése nem jelent egyszerű feladatot a párok számára, hiszen számos teendővel kell szembenézniük életük egyik legfontosabb és legemlékezetesebb napjának tervezése során. A megfelelő szolgáltatók kiválasztása pedig a legnehezebb feladatok közé tartozik, és a trendek folyamatos alakulása sem könnyíti meg a házasulandók dolgát.

– A párok igényei nagyjából minden évben újak és mindig vannak újabb divattrendek, amiket kutatunk is. A kiállítók között vannak olyanok, akik évről évre visszatérnek hozzánk, de mindig keresgélünk az újdonságok között is – mondta Kanizsay Anikó, aki férjével szervezi a kiállítást. Az újdonságok közül a székesfehérvári hotelben a pároknak bemutatják, hogyan néz ki a száraz füst, vagy éppen hogyan működik a szelfigép. A február 18-i programra negyven szolgáltató érkezett Székesfehérvárra, akikkel kapcsolatban Kanizsay Anikó úgy fogalmazott, a teljes esküvői szakmát lefedik, de olyan kiállítókkal is találkozhatnak a látogatók, akik az egészséges táplálkozással, fogyókúrás kiegészítőkkel, életmód- vagy pénzügyi tanácsadással foglalkoznak.

 

A szervező tapasztalatai szerint évről évre változó a látogatók száma, amihez nagyban hozzájárulnak az internet adta lehetőségek. Kanizsay Anikó mégis a személyes találkozásban hisz. – Még mindig azt mondom, hogy rengeteg olyan dolog van, amire csak személyesen van lehetőség. Az interneten keresztül nem lehet megnézni egy ruha anyagát, nem lehet megkóstolni egy süteményt. Az esküvő egy olyan bizalmi szakma, ahol a párok életük legfontosabb eseményét helyezik valakinek a kezébe. Nagyon fontos, hogy például egy fotóssal, egy videóssal szimpatizáljanak, különben nem tudják úgy elengedni magukat. A személyes kapcsolat mindenképpen elengedhetetlen, ennek a helyszíne az esküvőkiállítás, ahol egy nap alatt végig tudják járni a különböző szolgáltatókat, össze tudják őket hasonlítani – emelte ki a szervező.

A rendezvényre érkező pároknak bőven jutott idejük arra, hogy a szolgáltatókkal kapcsolatot teremtsenek, érdeklődjenek és újabb információkkal, akár döntésekkel folytassák életük nagy napjának szervezését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában