A szeretet hetére készülnek

2023.02.06. 15:45

A lakosság töltheti meg szeretettel a dunaújvárosi MMK szívét

A tavalyi év nagy sikerének köszönhetően a dunaújvárosi Munkásművelődési Központ (MMK) munkatársai idén is megalkotják és az épület elé helyezik az MMK szívét. A dolgozók már gőzerővel készülnek és gyártják a kedves üzeneteket tartalmazó matricákat.

Baráth Eszter

Forrás: Pexels.com

A szeretet hetére készülnek a dunaújvárosi Munkásművelődési Központban, ahol az intézmény bejáratához kerül a fő attrakció. Február 13. és 17. között várja a látogatókat az MMK szíve és a hozzá kapcsolódó kis kártyák. A kezdeményezés célja, hogy a lakosság kimutassa a szeretetet egymás felé.
Azoknak, akik szeretnék kivenni részüket az akcióból nincs más dolguk, mint az intézmény főbejáratánál, a szív alatt található kis dobozból választani egy matricát, majd felragasztani az installációra. Így a hét végére egy közös kompozíció, egy igazi szeretetbomba jön létre az MMK ajtajában. Akik ellátogatnak a központhoz, haza is vihetnek a matricákból valakinek, aki közel áll hozzájuk. Ám a szervezők, annak érdekében, hogy mindenkinek jusson azt kérik, hogy mindenki csak egyet vigyen el.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában