Pályázat

2023.01.16. 19:00

Ismét szociális tűzifára pályázhatnak az abaiak

Jelen fűtési szezonban immáron másodszor pályázhatnak szociális tűzifára az abai lakosok. Február 1-jéig azok is benyújthatják igényüket, akik korábban már is részesültek a támogatásból.

Héjj Vivien

Fotó: FMH-Archív / FG

Ismét szociális tűzifa pályázatot hirdet Aba önkormányzata. A támogatáshoz szükséges kérelem elérhető a város honlapjáról vagy kérhető a hivatal ügyfélszolgálatán. A kitöltött nyomtatványt ügyfélfogadási időben a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán vagy postai úton lehet benyújtani.
A kérelem beadásához szükséges az adott ingatlanon élő személyek számának megadása és a kérelem benyújtását megelőző hónap nettó jövedelemigazolásának csatolása. Fontos, az önkormányzat csak a hiánytalanul kitöltött, melléklettel ellátott kérelmeket fogadja el. Szükség esetén az önkormányzat munkatársai segítik a nyomtatvány kitöltését.
A kérelmek leadásának határideje február 1-je. A támogatást azok is igényelhetik, akik októberben már kaptak szociális tűzifát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában