Frissen Fejérből

2023.01.12. 17:55

Elkezdődött a Móri út felújítása (videó)

Ahogy szerdán beharangoztuk, csütörtökön reggel kezdetét vette a Móri út felújítása, ennek az első üteme.

Horváth-Buthy Lilla

Megváltozott a forgalmi rend!

Fotó: NZP / FMH

A kivitelezési munkák az első ütemben útburkolat- és víziközmű-felújítást jelentenek, s egy körforgalom kialakításával is együtt jár. A munkálatok során átépítik a Móri út – Zichy liget – Dózsa György út – III. Béla király tér csomópontot és csatlakozó útszakaszait, valamint a Móri út 44. számig irányhelyes kerékpársávokat alakítanak ki. A rekonstrukció a Móri út Honvéd utca és Irányi Dániel utca közötti szakaszán szennyvízcsatorna-építési munkákkal indult, a gépjármű- és gyalogosforgalom fenntartása mellett. 

Ahogy az önkormányzati kommunikációs központ tájékoztatott a gépjárműforgalom irányonként egy – egy forgalmi sávon, sávelhúzásokkal és terelésekkel lesz biztosított, a páros oldalon a parkolósávban pedig a munkavégzések mértékéig, ideiglenesen megállási tilalmat vezetnek be. A munkálatok érintik a Honvéd utca, valamint az Irányi Dániel utca Móri úti csatlakozásait, szakaszait is. Itt is megváltozik a forgalmi rend, ugyanis ideiglenesen zsákutcák lesznek, amelyeket a Malom utca irányából lehet megközelíteni és elhagyni.

A forgalmi rend tehát a csütörtöki nappal megváltozott, körültekintően vezessenek, ne megszokásból!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában