2022

2023.01.02. 16:00

Az év legjei Polgárdiban

Szavaztak a polgárok a mögöttünk lévő, 2022-es „év legjeire” Polgárdiban. A Polgárdi Hírek szerkesztősége összesítése szerint a különböző kategóriákban az alábbi eredmények születtek.

V. Varga József

A Princess Team a nyári fesztivál Seuso tehetségkutató gálaestjén

Fotó: V. Varga József

Az év beruházása: Az új óvoda- és bölcsődekomplexum építése. Az év városi rendezvénye: A Polgárdi Nyári Fesztivál. Az év koncertje: A ValMar duó fellépése a Szeretem Polgárdit! őszi vigasságon. Az év civil rendezvénye: A Szeretem Polgárdit! őszi vigasság. Az év sportteljesítménye: A Polgárdi VSE U19-es csapata megnyerte a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságot. Az év büszkesége: Reif Ferenc csokoládé-kókusz sortbetje bronzérmet nyert az Év fagylaltja 2022 versenyén. Az év civil akciója: A lakosság összefogott a Polgárdiban maradt gólyáért. Az év legbevállalósabb eseménye: Nyikos László polgármester egy balesetveszélyes szakasz miatt nem írta alá a Budapest–Balaton kerékpárút műszaki átadás-átvételét. Az év legnépszerűbb posztja a Polgárdi Hírek oldalán: Bronzérmes a Dock cukrászda fagyija az Év fagylaltja versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában