Egyedülálló edzőterem

2022.12.08. 18:45

Személyzet nélkül, éjjel-nappal működik az új fehérvári konditerem

Egyedülálló konditerem nyílt december 8-án Székesfehérváron. A fiatalokra, kezdőkre és az átlagemberekre gondoltak, amikor az ország harmadik, 0-24 órában, személyzet nélkül üzemelő, teljes mértékben automatizált fitnesz- és konditermét Fejér megyeszékhelyén hozták létre.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

– A mi profilunk a kezdőkre, átlag- és hobbisportolókra specializálódott, így tehát olyan géppark és közeg fogadja itt őket, ami segít az elindulásban és akár a haladó szintig is el tudnak jutni – árulta el a feol.hu-nak Győrfi Krisztián, a hálózat egyik tulajdonosa a GYMtronic fehérvári termének csütörtök délutáni megnyitóján. Ünnepség helyett azonban a társaság az itt elsőként sportolni vágyók jelenlétében nyitotta meg hivatalosan ezt a különleges helyet.

Győrfi Krisztián szerint Székesfehérvár az egyik legjobb hely, ahol az ötleteiket megvalósíthatják
Fotós: S. Töttő Rita / FMH

Az edzőterembe akár az éjszaka folyamán is eljöhet az, aki edzeni akar. A látogató az ajtóban saját fejlesztésű, speciális beléptetőrendszerrel találkozik, amely többek között azt is érzékeli, hogy mikor érkezik az első vendég a terembe. Az automatikus rendszerek pedig ennek megfelelően lépnek működésbe, amikor szükséges.

Szudár Balázs és Kiss Patrik, az új fehérvári konditerem első vendégei is megérkeztek
Fotós: S. Töttő Rita / FMH

– Így kapcsolódnak fel a villanyok, kapcsol be a zene, de például a lég- és klímatechnika szintén energiatakarékos módon, automatizálva működik – tette hozzá Győrfi Krisztián, ahogy azt is: ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy "élő" kollégával soha nem találkozhat a helyszínen a vendég. – Lesznek személyi edzők, akik itt tartják a foglalkozásaikat. Ha pedig adminisztrációs vagy technikai segítségre van szükség, akkor a 24 órában működő ügyfélszolgálatunk hívható. Székesfehérvár lakosai reményeink szerint nagyon fogják szeretni ezt a lehetőséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában