Ökológiai gazdálkodó

2022.12.26. 16:30

Az Év Agráremberei között a pátkai gazdálkodó

Idén is útjára indították az Év Agrárembere díjat, melynek egyik kategóriájában egy Fejér megyei, pátkai gazdálkodó lett a kitűntetett.

Baráth Eszter

Fotó: Pesti Tamás

Immár kilencedik alkalommal választották meg különböző kategóriákban az Év Agráremberét. A szervezők célja, hogy az elismeréssel a gazdák társadalmi szerepvállalására hívják fel a figyelmet, valamint díjazzák a legkiemelkedőbbeket.
Ezúttal tizenegy kategóriában indították útjára, melyek között újként szerepel az Erdőgazdálkodó, és új névvel az Ökológiai gazdálkodó. Ezek mellett az Agrárgépészet, az Agrárinnováció, az Állattenyésztés, a Feldolgozó-, élelmiszeripar, a Fiatal gazda, a Jövő agrárszakembere, a Kertészet, a Növényvédelem és a Szántóföldi növénytermesztés kategóriákban várták a jelöléseket.
Idén az Ökológiai gazdálkodó kategóriában az Év Agrárembere címet Fóris Anna nyerte el, aki férjével együtt vezeti vegyszermentes gazdaságát Pátkán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában