Karácsonyi bolhapiac

2022.11.09. 07:30

Játékvásárt rendeznek Válon, ahol jótékonykodni is lehet!

Egyre nagyobb keletje van a használt, de jó minőségű játékoknak is. Ilyenekből rendeznek bolhapiacot november 19-én Válon, ahová várják az eladókat és a vásárlókat, valamint cipősdoboz akciót is hirdetnek.

Borsányi Bea

Illusztráció!

Forrás: Pixabay

- Önkéntes alapon szervezem az eseményt, aminek van egy karitatív része is. Az ötlet onnan jött, hogy közeledik karácsony és mivel egyre többen vannak, akik környezettudatos szempontból, vagy éppen gazdasági megfontolások miatt keresik a használt, de jó minőségű játékokat, arra gondoltam, Válon is tarthatnánk egy karácsonyi bolhapiacot – mondta M. Kovács Ágnes, ötletgazda, szervező. 

A vásárra mindenkit várnak – nem csak Válból, de a környező településekről is -, aki eladna, vagy venne használt játékokat, könyveket, netán gyerekruhát. Árusként jelentkezni, asztalt foglalni egy rövid regisztrációt követően, de ingyen lehet. A jelentkezéseket a [email protected] e-mail címre lehet küldeni. A vásár helyszíne a váli önkormányzati hivatal lesz, ahol november 19-én 8-12 óra között tart az esemény. Kizárólag erre a napra cipősdoboz akciót is hirdetett M. Kovács Ágnes, amivel a helyi és a környékbeli rászoruló gyerekeket lehet segíteni. Aki ajándékot vinne számukra, az a cipősdobozra írja rá, hogy fiúnak, vagy lánynak és nagyjából hány évesnek készített össze ajándékcsomagot. Az esemény egyetlen fizetős része a karácsonyi fotósarok, ahol minimális összegért, karácsonyi háttér előtt fotózkodhatnak a családok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában