Ünnepi dallamok

2022.11.22. 08:00

A karácsony előhírnöke Daruszentmiklósra is megérkezik

Visszafordíthatatlanul közeleg egy ünnep, melyet sokan annyira várnak, hogy már előző év december 27-től visszaszámolják a napokat a következő nagycsaládos ajándékozásig. Igen, nemsokára itt a karácsony, vasárnap pedig előhírnöke, az első advent.

Kecskés Zoltán

Pillanatkép a 2021-es daruszentmiklósi adventről.

Forrás: Önkormányzat

A karácsony szó hallatán mindenkinek olyan kedves emlékek ugranak be, mint a közös ajándékozás a családdal, havas tájak (bár ezt mostanában sajnos megyénkben elengedhetjük), zenék, vásárok, forralt bor, mézeskalács, díszítés és karácsonyfa. Napestig sorolhatnánk. A FEOL hasábjain mi is nap mint nap beszámolunk az egyes településekről, hogy hogyan és miként készülnek az adventre, a várakozásra. 

Nem kivétel ez alól  Daruszentmiklós sem, ahol a Bartság Házában november 27-én meggyújtásra kerül az első lila színű gyertya is. Megható pillanatokban nem lesz hiány a kora esti órákban (16:00): helyi óvodás és iskolás gyerekek ünnepi műsorral, karácsonyi dalokkal  készülnek. Kedves Olvasónk, a karácsonyi dalok dúdolása már elkezdődött.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában