Fokozott figyelemre van szükség

2022.11.14. 21:00

A dunaújvárosi fejlesztés több ízben érinti az autósokat

Zajlik a Kandó Kálmán tér közlekedésbiztonsági fejlesztése Dunaújvárosban. A munkálatok miatt a héten fokozott figyelemmel való közlekedésre kérik az autósokat.

Baráth Eszter

Illusztráció

Nemrégiben kezdték meg a szakemberek a munkát Dunaújvárosban, melynek célja a Kandó Kálmán tér közlekedésbiztonságának fejlesztése. A város önkormányzatának tájékoztatás szerint A héten, egészen péntekig a Dózsa György út – Verebély László út csatlakozásánál található három darab zöld szigetet bontását végzik majd. A munka ezen része nem jár forgalomeltereléssel, ugyanakkor a munkagépek mozgása időszakosan előfordulhat forgalomkorlátozás a szakaszon, ezért fokozott figyelemmel érdemes közlekedni.
Az önkormányzat már a következő hétre vonatkozóan is információkkal szolgál a lakosság számára. Közösségi oldalán a városvezetés tájékoztatja a dunaújvárosiakat és az arra közlekedőket, hogy november 21. és 25. között várhatóan félpályás forgalomelterelés lesz érvényben reggel 8:00 és délután 15:30 között a Kandó Kálmán tér mellett a vasútállomási úton.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában