Jövőhéten végzik a munkálatokat

2022.10.16. 08:00

Több baracsi utcát is érint az áramkimaradás

A jövőhétre tervezett áramszünet Baracs számos utcáját érinti majd a szolgáltató tájékoztatása szerint.

Baráth Eszter

Forrás: pixabay.com

Baracs önkormányzata weboldalán keresztül tolmácsolta az E.on tájékoztatását a lakosság felé. Eszerint a szolgáltató folyamatos korszerűsítést végez a hálózaton, a munkálatok biztonságos elvégzése érdekében pedig elengedhetetlen a vezetékek időszakos feszültségmentesítése. A településen október 18. és 20. között marad áram nélkül jónéhány utca 8:00 és 16:00 óra között.
Október 18-án kedden és 20-án csütörtökön a Kígyós utca, a Nyárfa utca, a Vasút utca, a Venyimi utca és a Határvölgyi utca lakosainak kell nélkülözniük a szolgáltatást. Szerdán az Iparos utca, a Ligetsor páros oldala a 38-76. számmal jelzett ingatlanok között, páratlan oldala a 69. és a 75. számú ház között, a Hűvösvölgy utca, a Patak utca, az Ipari köz és a Meggyfa utca lesz érintett.
A szolgáltató a balesetek megelőzése érdekében felhívja a figyelmet, hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt használni csak az E.on-nal megkötött üzemviteli megállapodás szerinti előírásoknak megfelelően szabad. Ezzel kapcsolatban a szolgáltató helyileg illetékes régiójának telefonszámán lehet bejelentést tenni.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában