Frissen Fejérből

2022.10.21. 13:00

Hamarosan felszámolják a káoszt a Pozsonyi úti területen

A korábbi Videoton étterem és a mellette lévő kézilabda-, kosárlabda-, teniszpályák területén továbbra sem kezdődtek meg az új áruház kivitelezési munkálatai. Erről kérdeztük a tulajdonost, a Lidl Magyarországot.

Kecskés Zoltán

Lehullott falevelek és dobozok is vannak a területen. A tulajdonos gyors rendezést ígért.

Fotó: Káldor András

Ahogy arról korábban, júniusban hírt adtunk, a Pozsonyi úti lehet a diszkontlánc újabb, immáron negyedik fehérvári üzlete a Balatoni úti, a Farkasvermi közben és a Mártírok útján található áruházat követően. Ám azóta a területen semmi nem történt, sőt a lakók bejelentése alapján mára már egészen kaotikus állapotok vannak: teljesen megnőtt és elburjánzott a fű, gazdátlanná vált ez a rész.

Felkerestük ebből kifolyólag ismételten a terület tulajdonosát a Lidl Magyarországot, hogy felvilágosítást kapjunk a projekt részleteiről, illetve hogy az elhagyatott, korábban kézilabda-, kosárlabda-, teniszpályák területi rendezése mikorra várható. Felkeresésünkre a következő választ kaptuk:

– Ahogy korábban, így most is azt tudom válaszolni Önnek, hogy a Lidl Magyarország továbbra is tervezi a beruházást, ugyanakkor ennél bővebb információval jelenleg nem tudunk szolgálni. A terület állapotára vonatkozólag, az illetékes kollégáktól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a terület rendbetétele (a fű lenyírása valamint a területen felhalmozott szemét elszállítása) ezen a héten megtörténik.

Fotós: Káldor András

 Bár, ahogy feljebb olvashatták, az ütemezéssel kapcsolatban részleteket nem árultak el, ennek ellenére igyekszünk tartani a kapcsolatot a céggel, hogy amint módjukban áll, felvilágosítást adjanak a részletekről és a beruházás pontos menetrendről, amelynek bizonyára sok lakó örülne a környéken, ugyanis információnk szerint, a közelben működő Spar szupermarket erősen leterhelt a nagy forgalom miatt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában