Frissen Fejérből

2022.06.17. 17:30

Már nem csak pletyka az új áruház építése a Pozsonyi úton

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Pozsonyi úti lehet a diszkontlánc újabb, immáron negyedik fehérvári üzlete a Balatoni úti, a Farkasvermi közben és a Mártírok útján található áruházat követően.

Kecskés Zoltán

A szóban forgó cég igyekszik a terület gondozását is megoldani

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az ott élők és a terület korábbi tulajdonosa, a Videoton Holding Zrt. után maga a Lidl Magyarország is megerősítette a hírt a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelükben. Arra azonban sajnos nem kaptunk választ, hogy pontosan mikor és milyen ütemben indulhat meg a kivitelezés, de annyit azért elárultak, hogy még idén megkezdődhetnek a munkálatok a Pozsonyi úti sporttelepen. 

A hírnek minden bizonnyal a környéken élők is nagyon örülnek, hiszen információink szerint a megépülő új áruház kiszolgálhatja a növekvő vásárlói igényeket, ugyanis a közelben működő Spar szupermarket erősen leterhelt volt a nagy forgalom miatt. – Az Ön által említett terület valóban a Lidl Magyarország tulajdonát képezi, ahol a vállalat tervei szerint az idei év során megkezdődik a beruházás, ugyanakkor ennél bővebb információval jelenleg nem tudunk szolgálni – olvasható levelükben, majd az üzenetük második felében a terület gondozásával kapcsolatban is jó hírrel szolgáltak. 

Hiszen, ahogy megírtuk, több ott lakó és járókelő is jelezte lapunk felé, hogy a korábbi Videoton étterem és a mellette lévő kézilabda-, kosárlabda-, teniszpályák területén mára megnőtt és elburjánzott a fű, gazdátlanná vált ez a rész. – A terület állapotára vonatkozó észrevételeit köszönjük, az illetékes kollégák felé jeleztük, akik mihamarabb gondoskodnak annak rendbetételéről – olvasható a levelükben. Bár, ahogy feljebb olvashatták, az ütemezéssel kapcsolatban részleteket nem árultak el, ennek ellenére igyekszünk tartani a kapcsolatot a céggel, hogy amint módjukban áll, felvilágosítást adjanak a részletekről és a pontos menetrendről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában