Frissen Fejérből

2022.09.18. 20:00

Mobilitási nap kerékpáros felvonulással Fehérváron

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Menő jövő címmel rendezték meg vasárnap az elektromos járművek napját a Rákóczi utca–Várkörút lezárt szakaszán az SZKKK és a Jövő Mobilitása Szövetség szervezésében. Itt az elektromos járműveké volt a főszerep, amiket nem csupán megcsodálhattak az érdeklődők, ki is próbálhatták azokat. Fotónk hátterét a nagyon kreatív Petőfi-busz adja, amit belülről is egész hétvégén megcsodálhattak azok, akiket bevitt oda a kíváncsiság. A hideg ellenére sok embert vonzott a program.

Fotós: Nagy Norbert / FMH

 Az SZKKK és Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár Bringázz Fehérvár! biciklis felvonulása a Halesz parkból indult ezután a következő útvonalon haladtak a Prohászka ligetig, azaz a célállomásog:  Budai út - Lövölde - Horvát István - Széchenyi út- Vörösmarty és Piac tér -  Palotai út- Mészöly Géza utca- Zichy liget -Várkörút. Minden elismerés azoknak, akik a nagy, már-már extrém szélben is nyeregbe pattantak, hogy együttes erővel hívják fel a figyelmet a menőbb, fenntarthatóbb jövőre. 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában