Frissen Fejérből

2022.09.03. 16:27

Levették Olivért a lélegeztetőgépről! – kiáltotta az agárdi Kása András a táv egyötödénél (videó)

Nem kevesebbszer, mint huszonötször tervezi körbetekerni a Velencei-tavat az agárdi családapa. Mindezt második unokájáért, Olivérért teszi, aki koraszülöttként látta meg a napvilágot a közelmúltban.

Szanyi-Nagy Judit

Kása András szeptember 3-án 15 óra környékén, úton Pákozd felé. Hátán a cél: 25!

Forrás: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Az Exatlon által országosan is ismert Kása András már szeptember 3-án reggel 8 óra óta, Agárdról indulva rója a tóköröket. Mint korábbi cikkünkben megírtuk, unokájáért teker; nem pénzt, nem adományt gyűjt, csupán arra kér mindenkit, hogy gondoljon a kisfiúra és mondjon el érte egy imát, hogy minden rendben legyen vele. S noha a huszonöt körös cél elérését nem várt akadályok nehezítik – például a sportoló lába nagy fájdalmak mellett begörcsölt, ezért egy időre pihentetnie, kezeltetnie kellett azt, amiben párja, Brigitta volt a segítségére –, úgy tűnik, az akarat és az imák meghallgattattak.

– Levették Olivért a lélegeztetőgépről! – ordította kameránkba a sportoló nagy örömmel, aki 14.30 óra környékén járt ismét Agárdnál, a pihenő miatt az ötödik körénél, vagyis a táv egyötödénél.

Videón a libabőrös pillanat:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában