Molnár Tibor nyugdíjba megy

2022.09.12. 15:43

Búcsúzik ezredétől a személyügy főtanácsosa

Molnár Tibor főtanácsost, a személyügyi főnökség munkatársát méltatta nyugdíjba vonulása alkalmából Vokla János ezredes, az MH 43.Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnoka. Az elöljáró az alakulat vezetése és teljes személyi állománya nevében emléklapot és ajándéktárgyat adott át a köszöntött részére.

Gyimóthy Levente ha.

Fotó: Dömsödi Richárd ha.

Az alakulatától búcsúzó főtanácsos harminc éve került az MH 43-as alakulat elődszervezetéhez, az 5. Alba Regia Önálló Rendészeti Komendáns Ezredhez. Pályafutása kapcsán az ezredes kiemelte: Tibor már évtizedekkel korábban jó szakember hírében állt a Magyar Honvédségnél, aki számos törvény és jogszabály kidolgozásában, előkészítésében vett részt és akire szakmailag bármikor lehetett számítani katonaberkekben.

A nyugdíjas évei elé néző főtanácsost Hámori Zita őrnagy, az alakulat személyügyi főnöke is köszöntötte. Mint hangsúlyozta: civilként kevés olyan ember van, aki otthonosabban mozogna honvédelmi és a személyügyi kérdésekben, mint Molnár Tibor, aki munkája során eredményesen hozakodott elő parancsnokainál saját elképzeléseivel. Tevékenységét elismerések hada kísérte, például a Honvédelemért kitüntető cím mindhárom fokozatát odaítélték számára, de az évek során rengeteg parancsnoki elismerést is átvehetett. Hámori Zita őrnagy köszöntőjében, honvédnyelven kívánt erőt, egészséget és katonaszerencsét civil kollégája részére, megjegyezve, a személyügy továbbra is számít a búcsúzó főtanácsos szakmai tanácsaira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában