22.alkalommal

2022.08.18. 17:00

Eötvöst is ünneplik Ercsiben

Idén immár 22. alkalommal rendezik meg az Eötvös Napok programsorozatot, melynek részeként színvonalas képző- és zeneművészeti programokkal várják az érdeklődőket.

Héjj Vivien

Akik augusztus 26. és szeptember 4. között ellátogatnak Ercsibe, a XXII. Eötvös Napok keretében sok izgalmas programot találhatnak. 
A programsorozat első három napján a művelődési ház színháztermében lép színpadra az Álomvándorok Társasága, amely 10 éves jubileumi előadását, a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalt mutatja be. 

Fotóvetítéssel egybekötött összművészeti látványkoncertre várják a művészetek kedvelőit augusztus 29-én 18 órától. Fekete Nándor orgonaművész lép színpadra, s szólaltatja meg Európa legmodernebb hangversenyorgonáját. Felcsendülnek Vivaldi, Beethoven és Grieg dallamai. 
Mindezeken túl zenés, táncos rendezvények, színi előadás és képzőművészeti kiállítás várja az érdeklődőket. S természetesen a település lakói idén is megemlékeznek az ünnepségsorozat névadójáról, Eötvös Józsefről. A programokról további részleteket kínál az Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár honlapja. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában