Frissen Fejérből

2022.08.24. 09:04

A kölni szurkolóknak üzent Székesfehérvár polgármestere

Az 1. FC Köln hivatalos facebook profiljánál küldött üzenetet Cser-Palkovics András polgármester a csütörtökön Székesfehérvárra érkező német szurkolóknak.

Házi Péter

Forrás: székesfehérvár.hu

Amint írja: Isten hozta Önöket Székesfehérváron, szeretett hazánkban! Jöjjenek el városunkba a focimeccsre, de mindenképp ismerjék meg a stadionon kívüli városrészeket is, például a történelmi belvárost. Minden kedves vendégünket tisztelettel és bizalommal várjuk, amiként Önöket is és kérjük, hogy ezt tartsák észben, amikor nálunk töltik az idejüket. A játék végeredményétől függetlenül szeretnénk, ha ez a játék mindenkinek pozitív élményt és jó szórakozást nyújtana.

Várhatóan több ezer német szurkoló érkezik csütörtökön Székesfehérvárra, ekkora tömeget nyilvánvalóan nem lesz egyszerű kezelni. Ezért alakít ki az önkormányzat külön német szurkolói zónát az Új Váralja soron, s innen mehetnek majd a kölniek a stadionba. Üzenetében a polgármester arról is ír, hogy a  helyszínen nem lehet jegyet venni a meccsre, és csak érvényes jeggyel rendelkezőket engednek be a stadionba. Kéri tehát a német szurkolóktól, hogy akinek nincs regisztrációja és így nem lesz jegye, az ne menjen a focimeccs helyszínére.

Reméljük, s ezt már mi fűzzük hozzá, hogy komolyabb rendbontás nélkül zajlik majd le a csütörtök este Székesfehérváron és a városban sem "keletkeznek károk" a meccset követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában