Frissen Fejérből

2022.07.19. 17:28

Újabb utca kap új burkolatot Sárszentmihályon

A hét elején megkezdődött a József Attila utca felújítása. A teljes útszakasz aszfaltburkolatot kap. A munkák várhatóan augusztus közepéig tartanak.

Hajdú Marianna

Megkezdődtek a munkálatok, aszfaltburkolatot kap a József Attila utca. Várhatóan a nyár végén át is adják.

Forrás: Hajdú Marianna / FMH

A község a Magyar Falu Program keretében nyerte a közel 21 millió forint támogatást a felújítási munkára. Az utca teljes hosszában – 424 méter – megújul, aszfaltos útburkolatra cserélik a meglévő kavicsot. Az utca felújítása az itt lakók és az erre közlekedők életét szélsőségesen nem borítja fel. Reggel fél nyolctól kell kiállni és elhagyni az utcát és a munkaidő végével – fél öt után – ismét lehet közlekedni.

Most került átadásra a sárpentelei faluház munkaterülete is, amin szintén a Magyar Falu Program keretein belül kezdődtek meg a felújítások. Hét millió forint támogatásból a belső lépcsőkorlát cseréje, konvektorok, beltéri ajtók, villanykapcsolók lesznek kicserélve, a vizesblokkok is felújításra kerülnek és a festés sem marad el. A felújítási munkák befejezését az őszre várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában