Frissen Fejérből

2022.07.23. 17:22

„Látnivaló nincs itt semmi a rendőrökön kívül”

„Látnivaló nincs itt semmi a rendőrökön kívül” – mondta az egyik standos szombaton az agárdi szabadstrand kolbász- és lecsófőző fesztiválján.

S. Töttő Rita

Forrás: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Meglepően kevesen voltak ugyanis a rendezvényen, sok stand ki sem nyitott, volt, aki hazament vagy éppen csak várták a pultok mögött az érkezőket. A koncert színpad üres volt, csupán a hangszóróból érkezett a zene. A standosok elégedetlenek voltak, bosszúságuk oka pedig egyrészt az volt, hogy a szervezők szerintük túl sok helypénzt kértek tőlük, cserébe viszont senki nem reklámozta az eseményt annyira, hogy arra látogató is kíváncsi legyen. A helyszínre pedig rendőrt hívtak, megkérdeztük, miért. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt nyilatkozta: a rendőrségre 2022. július 23-án késő délelőtt lakossági bejelentés érkezett arról, hogy  Gárdonyban, az Üdülők útján megtartott rendezvény szervezője, valamint a helyszínen tartózkodó kereskedők között vita alakult ki a szóban forgó rendezvény megszervezésével összefüggésben. A bejelentés alapján a helyszínre érkező rendőrök egy személyt igazoltattak, valamint jogi felvilágosítást és tájékoztatást nyújtottak az érintettek részére, további rendőri intézkedésre nem került sor.

Forrás: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Ellenben ottlétünk során hallottuk: a helyszínre a NAV munkatársait is kihívták – ugyanis, mint kiderült, pénzügyi kérdés is a vita tárgyát képezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában